Τρόποι Πληρωμής

Οι ενδεδειγμένοι και αποδεκτοί τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

1. Πληρωμή τοις μετρητοίς στο φυσικό κατάστημα :

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι συναλλαγές ιδιωτών άνω των 500 ευρώ (πλέον ΦΠΑ), θα γίνονται μέσω κάρτας ή τραπεζικού εμβάσματος. Οι συναλλαγές επιτηδευματιών άνω των 500 ευρώ (πλέον ΦΠΑ), θα γίνονται μέσω κάρτας ή τραπεζικού εμβάσματος.

2. Πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας στο φυσικό κατάστημα:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο χώρο του καταστήματος ΔΕΝ υποστηρίζονται πληρωμές με κάρτες Diners & American Express. Υποστηρίζεται η αγορά μέσω πιστωτικών καρτών έως και 12 άτοκες δόσεις.

3. Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας κατά την παράδοση στο χώρο σας :

Εξόφληση του συνολικού ποσού μετρητοίς στο διανομέα (ΔΕΝ υποστηρίζεται πληρωμή μέσω POS).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι συναλλαγές ιδιωτών άνω των 500 ευρώ (πλέον ΦΠΑ), θα γίνονται μέσω κάρτας online ή τραπεζικού εμβάσματος. Οι συναλλαγές επιτηδευματιών άνω των 500 ευρώ (πλέον ΦΠΑ), θα γίνονται μέσω κάρτας online ή τραπεζικού εμβάσματος. Υπάρχει επιπρόσθετο κόστος μεταφορικών.

4. Πληρωμή online μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας:

Με online συναλλαγή, για παραλαβή από το φυσικό κατάστημα ή αποστολή στο χώρο σας: Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο χώρο σας, απαιτείται η φυσική σας παρουσία και η ταυτοποίηση των στοιχείων σας μέσω της αστυνομικής σας ταυτότητας, ενώ δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας σας από τρίτο πρόσωπο, παρά μόνο με εξουσιοδότηση θεωρημένη από δημόσια αρχή. Υπάρχει επιπρόσθετο κόστος μεταφορικών. Κατά την παραλαβή από το κατάστημα, απαιτείται η φυσική σας παρουσία έχοντας μαζί σας και την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα, καθώς επίσης και την ταυτότητά σας. Σε αυτήν την περίπτωση δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο, παρά μόνο με εξουσιοδότηση θεωρημένη από δημόσια αρχή. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που η παραγγελία γίνεται για λογαριασμό εταιρίας: H κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται επάνω στο σώμα της κάρτας. Δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.

5. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Για την εξόφληση της παραγγελίας σας με κατάθεση/μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Στην αιτιολογία μεταφοράς πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας:

Δικαιούχος: Ι ΜΟΒ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΕ
IBAN ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR4301720720005072073392283
IBAN ALPHA: GR2401401700170002002013570

Έπειτα, όπως αποστείλετε το αντίγραφο της εντολής πληρωμής με e-mail στο [email protected]. Η αποστολή της παραγγελίας θα πραγματοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης/μεταφοράς του τελικού ποσού (τα έξοδα εμβάσματος και των δύο συναλλασσόμενων τραπεζών επιβαρύνουν τον αγοραστή).

Μετά το πέρας 3ων εργάσιμων ημερών η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

6. EveryPay

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή».

Diner's Club Discover Every Pay Visa

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας